Acasa / Eveniment / Afacerist din Gorj, șantajat după ce ar fi lăsat însărcinată o tânără! Iubitul „victimei” a cerut 27.000 de euro

Afacerist din Gorj, șantajat după ce ar fi lăsat însărcinată o tânără! Iubitul „victimei” a cerut 27.000 de euro

Un cuplu din municipiul Târgu Jiu a ajuns în spatele gratiilor după ce a șantajat un cunoscut om de afaceri din Gorj. Cristian Boby, de 27 de ani, și iubita sa, Daiana Ilinca, în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii gorjeni. Cei doi sunt acuzați că l-ar fi șantajat pe omul de afaceri Mihai Bârsescu, în vârstă de 60 de ani, de la care fi pretins suma de 27.000 de euro. Motivul îl reprezintă o posibilă relație pe care omul de afaceri ar fi avut-o cu tânăra de 20 de ani, aceasta susținând că este însărcinată. Cei doi îi cereau bani lui Mihai Bârsescu, pentru a nu face publică toată această poveste.

Mihai Bârsescu a negat că ar avea vreo implicare în acest dosar penal.

A fost un potent om de afaceri

Poliția Gorj nu a oferit detalii despre acest caz, reprezentanții IPJ Gorj motivând că procurorul de caz a refuzat să furnizeze informații din acest dosar penal. Mihai Bârsescu este un om de afaceri cunoscut. Acesta figura în anul 2008 într-un dosar penal, ca inculpat acuzat de evaziune fiscală, alături de el fiind cercetat penal și Dumitru Udroiu, fostul șef al Finanțelor Gorj. Mihai Bârsescu a deținut două fabrici de băuturi alcoolice în Târgu Jiu.

În anul 2006, Mihai Bârsescu a cumpărat cu peste 22 miliarde de lei o suprafață de teren de 15.000 metri pătrați, în urma unei licitații organizate de Primăria Târgu Jiu. Terenul era vizat și de o firmă austriacă, planul acesteia fiind de a ridica un mall.

În urmă cu doi ani, o clădire și un teren deținute de familia Bârsescu pe strada Victoria din Târgu Jiu au fost cumpărate, iar pe acest amplasament s-a ridicat un centru comercial.

2 comentarii

  1. ce mai „iubit”, din 20 de milioane de romani si-a gasit pe rromul asta bocciu, si mai vroia sa-l scoata si din foame. Ii dorim sedere placuta multi ani la puscarie si lui si ei.

  2. Au incercat si ei sa iese din foame dar se pare ca nu a mers treaba asta mizerabilă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*