19.9 C
Târgu Jiu
joi, mai 28, 2020
Acasă Eveniment Ani grei de închisoare pentru o grupare de proxeneți

Ani grei de închisoare pentru o grupare de proxeneți

Cinci gorjeni au fost condamnați penal de Tribunalul Gorj pentru proxenetism și trafic de persoane. Alin Ion Ivan a fost condamnat la o pedeapsă de șase ani și opt luni de închisoare pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Elena Neamțu, fostă Motorga, a primit o pedeapsă de patru ani și patru luni de înnchisoare pentru aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, proxenetism și spălarea banilor.

Ioana – Mădălina Pîrvan (fostă Marinescu) a fost și ea condamnată la doi ani și trei luni de închisoare pentru trafic de persoane și proxenetism.

Dumitru Bodislav a fost condamnat la opt luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

„Obligă inculpații Ivan Ion-Alin la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 30.000 lei din care suma de 15.000 lei în faza de urmărire penală, Neamțu Elena (fostă Motorga) la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 20.000 lei, din care suma de 7.000 lei în faza de urmărire penală, Pîrvan Ioana – Mădălina (fostă Marinescu) la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 8.000 lei, din care suma de 4.000 lei în faza de urmărire penală, Bodislav Dumitru la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 4.000 lei, din care suma de 2.000 lei în faza de urmărire penală“, a mai stabilit instanța de judecată. Unii dintre cei condamnați nu sunt la primele fapte de aceste fel. Aceștia au mai primit, în trecut, condamnări, pentru proxenetism și trafic de persoane.

 

150.000 de lei din practicarea prostituției

 

Procurorii DIICOT susțin că membrii grupării au transportat în străinătate mai multe tinere pentru practicarea prostituției. Victimele au fost exploatate sexual, iar banii obținuți au fost folosiți pentru achiziționare de diferite bunuri. Peste 150.000 de lei susțin oamenii legii că au fost obținuți din practicarea prostituției. Pentru recuperarea banilor s-au pus sechestre pe diferite bunuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Stimulent de risc social pentru angajații DGASPC Gorj

Angajații Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj vor beneficia de stimulent de risc social. Este vorba despre cei peste 550 de...

Managerul SJU Târgu Jiu s-a vindecat. Vienescu: ”au fost momente grele în perioada de internare”

Managerul Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu a fost externat. Dumitru Vienescu a ajuns deja acasă după ce a beneficiat de tratament antiCOVID...

A fugit din spital. Era internat la psihiatrie

Un cadru medical din Secția Psihiatrie din Tg-Jiu a dat alarma aseara după ce a sesizat dispariția unui bărbat de 41 ani. Polițiștii au...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini