Acasa / Eveniment / Au înscenat furtul unui autoturism, după care l-au dezmbembrat

Au înscenat furtul unui autoturism, după care l-au dezmbembrat

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Plopșoru, este acuzat că a înscenat, în toamna anului trecut furtul unui autoturism pe care-l închiriase de la o societate comercială. Acesta a fost reținut, în urmă cu două zile de către polițiștii din județul Caraș Severin, fiind pus, apoi, sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Și-a recunoscut fapta

Gorjeanul și-ar fi recunoscut fapta, susțin anumite surse, în urma audierilor. Acesta ar fi avut un complice, un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta închiriase mașina de la o firmă din București, după ce accidentase autoturismul fratelui său, cu scopul de a-l schimba cu mașina închiriată. El a circulat timp de mai multe zile cu mașina, după care s-ar fi înțeles cu complicele său care îi este vecin să meargă împreună în stațiunea Băile Herculane, unde s-a cazat la un hotel, iar tânărul de 19 ani a luat mașina din fața hotelului, după numai câteva minute.

Mașina furată a fost dezmembrată

Autovehiculul a fost abandonat pe un drum lăturalnic din mijlocul unei păduri din localitatea Plopșoru. Pentru asta, complicele a primit suma de 500 de euro. A doua zi, suspectul a reclamat furtul mașinii. Cei doi au început ulterior să dezmembreze mașina, pentru a obține piesele necesare pentru repararea autoturismului accidentat.

Oamenii legii au efectuat percheziții în comuna Plopșoru, dar și în Aninoasa, la casa bunicii sale, unde au fost transportate o parte din piese.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*