Bărbatul împușcat din greșeală de fiul vitreg și-a pierdut vederea

0
41

impuscat 1Bărbatul împușcat din greșeală, în urmă cu câteva zile, de către fiul vitreg a fost operat, însă și-a pierdut ochiul, rămânând, astfel, fără vedere. Radu Papadopol a fost fotbalist al echipei Pandurii Târgu-Jiu.

În urmă cu două zile când s-a întâmplat incidentul, era acasă cu fiul vitreg și nora sa. Din cauza neglijenței, el a fost împușcat în cap de la mică distanţă. Arma era deţinută legal de fostul sportiv, dar nu se ştie cum a ajuns în mâinile băiatului său. Nora victimei povestește ceea ce s-a întâmplat: „S-a auzit o pocnitură ca de bec și atâta tot. Am înțeles că i-a arătat arma. Eram în casă, dar nu am fost acolo”.

„S-a întâmplat dintr-o joacă”

Vecinii spun că se înțelegeau foarte bine și au auzit că totul s-a întâmplat dintr-o joacă: „Ei se împăcau foarte bine. Am auzit că s-a întâmplat dintr-o joacă. Cel bătrân a coborât cu un prosop la cap și copilul după el. Nu i-am auzit vreodată să se certe”. Potrivit conducerii spitalului, bărbatul face tratament cu hemostatice, antibiotice și antiinflamatorii, iar externarea va avea loc după sărbătorile pascale. Fiul vitreg este cercetat acum pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală gravă din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here