Acasa / Eveniment / Bătut cu bestialitate în faţa unui local din Târgu Jiu

Bătut cu bestialitate în faţa unui local din Târgu Jiu

Cinci persoane se află sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, după ce au bătut măr un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, chiar în faţa unui local. Patru dintre agresori sunt din Bengeşti Ciocadia, iar celălalt este din Scoarţa. Conflictul a fost unul spontan, în urma căruia victima a suferit numeroase leziuni. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc în faţa unui local din municipiu. Un tânăr de 25 de ani a fost bătut cu bestialitate, pentru că a încercat să îşi apere iubita. Acesta a avut un schimb de replici cu un alt bărbat de 29 de ani. Cel din urmă şi-a chemat întăriri, respectiv alţi 4 prieteni, după care au început să îi aplice rivalului multiple lovituri. Pentru că se crease un adevărat scandal, oamenii care treceau prin zonă au sunat la poliţie. Atunci când au văzut sirenele cei cinci scandalagii au luat-o la fugă. Au fost urmăriţi în trafic, iar în cele din urmă au fost traşi pe dreapta şi conduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

,,Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în fața unui local public din localitate, avea loc un conflict între mai multe persoane. La vederea organelor de poliție agresorii s-au urcat într-un autoturism și au plecat de la fața locului, fiind identificați ulterior în trafic și conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, precum și a participației fiecăruia la conflict. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr și o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, au avut un conflict cu un tânăr de 29 ani, din comuna Bengești Ciocadia, la care au intervenit și prietenii acestuia, 3 tineri din aceeași localitate și un tânăr de 28 de ani din comuna Scoarța, care i-au agresat fizic, provocându-le mai multe leziuni corporale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Ulterior, judecătorii au decis ca aceştia să fie puşi sub control judiciar. ,,În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei 5 agresori s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 10 iunie a.c., au fost prezentați instanței de judecată, pe numele acestora fiind stabilită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii publice”, a mai spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*