Le-a ars casa de la o improvizaţie!

0
32

Au rămas sub cerul liber, în ger, după ce acoperişul casei unde locuiau a ars din cauza unei improvizaţii la instalaţia electrică. Este vorba de doi târgujieni, soţ şi soţie, care ieri se aflau în locuinţă chiar la momentul când flăcările au cuprins casa. Acoperişul imobilului a ars, pompierii stingând cu greu focul favorizat de textilele depozitate în podul casei.

incendiu 1incendiu 2

Au rămas fără acoperiş deasupra capului, la propriu!Acoperişul unei case de locuit, din Târgu-Jiu, dar şi o parte din camerele acesteia au ars ieri după ce flăcările au pornit de la o improvizaţie electrică. Focul s-a întins rapid de la acoperiş la camerele de locuit. „I-a venit rău ei. Este infirmă. O luă SMURD- ul. M-am speriat când am văzut flăcările. Ea este verişoara mea şi am venit să văd dacă este bine. Este casă veche, instalaţie veche. N-au schimbat contoare şi nimic altceva la ea. Au înnădit pe acolo”, a declarat Doru Sandu, o rudă a femeii care locuia în casa cu pricina. Vecinii de pe strada unde locuinţa a fost cuprinsă de flăcări au ieşit la auzul semnalelor acustice ale Pompierilor. „Am auzit sirena sunând şi, cum e lumea curioasă, am ieşit şi eu. Stinseseră deja focul”, a precizat un vecin.

incendiu 4incendiu 3

Improvizaţie

2 autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru a stinge incendiul şi a acorda ajutor de specialitate eventualelor victime. „Ajunşi la faţa locului, am constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit propagându-se şi la una din camerele casei. În primă fază, a fost localizat incendiul. Nu au existat persoane rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Două persoane, soţ şi soţie, locuiau în imobil. Cei doi se aflau acasă la momentul izbugnirii incendiului, ei fiind cei care au chemat pompierii. Acum, cei doi soți vor fi nevoiți să locuiască la rude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here