10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăEvenimentConstantin Pănescu, mesaj impresionant pe Facebook după ce fiul lui a fost...

Constantin Pănescu, mesaj impresionant pe Facebook după ce fiul lui a fost reținut

lucian panescuBăiatul lui Constantin Pănescu, cunoscutul cabanier de la Rânca, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracțiunii de ultraj. Lucian Pănescu ar fi consumat băuturi alcoolice și s-a pus în mijlocul străzii în faţa clubului Caractere din Târgu-Jiu. A fost chemată o echipă de la ordine publică și mascații, pentru a-l lua de acolo, dar s-a produs o bătaie din care ofițerul de la Ordine Publică s-a ales cu câteva zgârieturi, iar unul dintre mascați cu un deget rupt. Scandalul a avut loc vineri noaptea.

Constantin Pănescu a scris un mesaj emoționant pe Facebook după ce fiul său a fost reținut în urma scandalului din clubul Caractere. Acesta a precizat că va fi afectat toată viața de incidentul care a umbrit liniștea familiei sale. „Mă gândesc la această viaţă cât de frumoasă este şi dintr-o dată primeşti o palmă care te afectează tot restul ei”, a scris tatăl lui Lucian.

După audieri, procurorii au decis ca Lucian Pănescu să fie cercetat în arest la domiciliu. Tânărul nu are voie sa părăsească domiciliul din buletin.

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -