Decizia procurorilor în cazul tânărului care a bătut un bărbat pentru că plătea dedicații

0
35

Tânărul de 32 de ani, din Fărcăşeşti, care a provocat la sfârşitul lunii februarie un scandal monstru într-un club din Târgu Jiu, a fost pus sub control judiciar. Acesta este acuzat că a luat la bătaie un alt bărbat care dădea non-stop dedicaţii unei fete. Tânărul a fost identificat de poliţişti după aproximativ două luni de la altercaţie. Ajuns în faţa judecătorilor, cel în cauză a recunoscut faptele. Ulterior, organele abilitate au decis să fie luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Şi-a petrecut 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, după care a fost dus în faţa procurorilor. Este vorba despre un scandalagiu din comuna Fărcăşeşti, care s-a luat la bătaie cu un bucureştean ce dădea dedicaţii la lăutari. Bărbatul şi-a ieşit din minţi deoarece melodiile comandate de respectivul indivit nu erau pe placul lui. După ce a purtat o discuţie aprinsă cu bucureşteanul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a început să îi împartă pumni şi picioare. Imediat după scandal s-a făcut nevăzut, fiind prins de poliţişti zilele trecute. Acesta a fost reţinut de oamenii legii, după care a fost dus în faţa judecătorilor pentru a da socoteală. În urma anchetei, magistraţii au decis ca acesta să fie pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

,,Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Fărcășești, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta, la data de 25 februarie a.c., ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 26 de ani, din municipiul București, în timp ce se aflau în incinta unui localul public, din municipiul Târgu Jiu. Conflictul a fost generat de discuții contradictorii, pe tema unor preferințe muzicale. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here