Deținuți pedepsiți după bătaie în penitenciar! Doi condamnați au fost izolați

0
28

Mai mulți deținuți din cadrul Peniteniciarului Târgu Jiu au fost sanționați după ce s-au bătut, au avut atitudine violentă, au înjurat angajații penitenciarului sau chiar mai mult, s-au rănit singuri. Din cauza situației grave pe care au creat-o, doi dintre cei care au săvârșit astfel de fapte au fost izolați, fiind trimiși la carceră.

Dacă în urmă cu doar câteva zile un deținut aflat în Penitenciarul Târgu Jiu s-a sinucis, nici anul precedent nu a fost lipsit de evenimente. Angajații penitenciarului au fost nevoiți să aplaneze mai multe conflicte și să impună mai multe sancțiuni în cazul persoanelor condamnate care au creat scandaluri, au înjurat agenții locului de detenție ori și-au provocat răni.

„Pe parcursul anului 2017, în Penitenciarul Târgu Jiu au fost aplicate următoarele sancţiuni disciplinare: avertisment – 21; suspendarea dreptului de a participa la activităţi artistice şi sportive – 8; suspendarea dreptului de a presta o muncă – 2; suspendarea drepturilor de a primi şi cumpăra bunuri – 9; suspendarea dreptului la vizită -3; izolarea – 2. Deţinuţii au fost sancţionaţi pentru atitudine necuviincioasă faţă de cadre, altercaţii cu alţi deţinuţi, autoagresiuni, nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară”, a informat Biroul de Presă al Penitenciarului Târgu Jiu.

În cazul persoanelor care și-au provocat răni s-a impus ca acestea să fie conduse la cabinetul medical al Penitenciarului Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here