Directorul Liceului Energetic, implicat într-un nou scandal! A refuzat să sufle în „fiolă”

0
46

Vasile Udroiu, în vârstă de 41 de ani, profesor şi directorul Liceului Energetic din Târgu Jiu, este cercetat penal de către poliţiştii rutieri, pentru că a refuzat să sufle în etilotest. Acesta a fost oprit în trafic, în noaptea de luni spre marți, de către poliţiştii rutieri, însă acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Poliţiştii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, care, la solicitarea poliţiştilor a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Directorul implicat a refuzat să comenteze

Vasile Udroiu nu a recunoscut că nu a vrut să sufle în etilotest, după care nu a mai dorit să comenteze: „Nu este adevărat că nu am vrut să suflu. Nu mai fac comentarii“.

Conducerea Inspectoratului Județean Școlar Gorj se declară surprinsă de comportamentul cadrului didactic. „Ne surprinde ceea ce s-a întâmplat. Este un director cu rezultate foarte bune. S-a implicat în activitatea școlii și are meritul dotării școlii cu un laborator de informatică“, a spus Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Vasile Udroiu a fost implicat și în scandalul fraudării examenului de bacalaureat. A fost trimis în judecată alături de omul de afaceri Nicolaie Crețu, dar completul de judecată a Tribunalului Gorj i-a găsit pe cei doi nevinovați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here