Durere fără margini în familia gorjeanului care s-a aruncat de pe un mall din Berlin! Autoritățile strâng bani pentru repatriere!

0
20

Un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, s-a sinucis, aruncându-se de pe un mall din Berlin. Acesta era absolvent al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu şi plecase în urmă cu câteva luni să muncească în străinătate. Prietenii săi au fost şocaţi la aflarea veştii şi au postat zeci de mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a acestuia.

madalin-2

Moartea tânărului din Târgu-Cărbuneşti a căzut ca un trăsnet asupra familiei şi prietenilor. Mădălin Limbergher lucra într-un mall din Germania. Tragedia s-a produs sâmbătă în timp ce tânărul se afla la muncă. Acesta s-a aruncat de la primul etaj al clădirii.

Mesaj de adio pe Facebook

Înainte de a recurge la gestul extrem, tânărul a postat şi un mesaj pe Facebook. „Care ar fi ultimul cuvânt care ai vrea să-l spui? Breaking the boundaries! (n.r. Depăşeşte-ţi limitele). Prietenii săi au fost şocaţi la aflarea teribilei veşti. „Dumnezeu să te ierte. Ai ajuns printre îngeri şi acum şi tu faci parte dintre ei…Ai fost un băiat deosebit şi sper ca acolo sus să îţi fie mai bine ca aici pe pământ…Ştiu că de acolo de sus o să îţi veghezi mereu părinţii şi o să ai grija de ei…Odihneşte-te în pace suflet drag!”, a scris o prietenă pe pagina de Facebook a tânărului.

madalin-3madalin

Autorităţile locale din Târgu-Cărbuneşti au început deja să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsufleţit al tânărului. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Mădălin şi-a pus capăt zilelor, însă se pare că acesta a suferit o depresie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here