Acasa / Eveniment / Elevi anchetați după ce au bătut un bărbat turmentat

Elevi anchetați după ce au bătut un bărbat turmentat

Un bărbat a fost bătut măr de mai mulţi elevi, într-un bar din Ţicleni. Victima consumase o cantitate mai mare de alcool şi a început să îi înjure pe cei prezenţi în local. Iritaţi, elevii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani au început să îl lovească cu bestialitate pe bărbat. Aceştia s-au potolit abia atunci când cei aflaţi în zonă au pus mâna pe telefon şi au sunat la poliţie. Ulterior, bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tinerii au fost puşi sub control judiciar.

Patru băieţi din Ţicleni au fost reţinuţi de oamenii legii, după ce au agresat un bărbat de 47 de ani, în incinta unui cafe-bar din localitate. Scandalul a izbucnit după ce bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a început să le adreseze adolescenţilor mai multe cuvinte jignitoare. Aceştia nu au mai stat pe gânduri şi au început să îl ia la bătaie. Persoanele care se aflau în încăpere au încercat să calmeze spiritele, iar o fată de 17 ani a solicitat ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, în timp ce se afla în incinta unui cafe-bar, din oraşul Ţicleni, pe fondul consumului excesiv de alcool, a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa mai multor tineri, din localitate, care au ripostat şi au exercitat acte de violență, asupra sa. Având în vedere solicitarea unei tinere, de 17 ani, din comuna Bâlteni, bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt.

Agresorii şi-au petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, după care au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

,,Urmare a continuării cercetărilor, de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni și Serviciului de Investigații Criminale, față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din oraşul Ţicleni, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Cei în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia luându-se măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*