19.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 24, 2022
AcasăEvenimentFuncţionarii din Peştişani, liberi după o noapte în arest

Funcţionarii din Peştişani, liberi după o noapte în arest

Ieri a fost o zi cu emoţii pentru trei angajaţi de la Primăria Peştişani. Funcţionarii, dintre care doi şi-au petrecut noaptea în arest, sub acuzaţia de fals şi favorizarea infractorului, au dat, din nou, cu subsemnatul, pentru că ar fi inventariat ilegal materialele de construcţie luate în custodie pentru stadionul din localitate. După ce i-a ţinut în suspans câteva ore bune, procurorul de caz a decis să-i cerceteze în libertate. Cel de-al treilea funcţionar a fost audiat şi a părăsit sediul Parchetului fără cătuşe.

Ambii angajaţi ai Primăriei Peştişani şi-au petrecut noaptea în arest, însă au scăpat de cătuşe, după audierile de ieri. Citat a fost şi preşedintele comisiei din care aceştia au făcut parte, atunci când s-au inventariat materialele de construcţie luate în custodie pentru lucrările la stadionul din Peştişani. Dumitru Diaconescu, preşedintele comisiei inventariere a declarat la ieşire că: „Justiţia îşi va spune cuvântul la fiecare”. Bărbatul a fost audiat timp de trei ore. Un document semnat de edilul suspendat după arestare, Florin Pavel, i-a adus te toţi în faţa procurorului. Procurorul de caz, Emil Moţa, nu a scos niciun cuvânt despre audieri. Nici despre secretarul general adjunct în Ministerul Economiei, acuzat că l-ar fi instigat pe Pavel să comită infracţiunea de abuz în serviciu, nu a vorbit. La Parchetul Judeţean Gorj a venit şi soţia primarului Florin Pavel. Femeia a declarat că soţul ei este nevinovat şi a ajuns în puşcărie la comanda unor duşmani, invidioşi pe investiţiile din localitate.

Muzeu al civilizațiilor, o nouă atracție turistică în Gorj

0
O nouă atracție turistică este pe cale să apară în județul Gorj. Este vorba de un muzeu al civilizațiilor, care va fi realizat în zona peșterii Cioarei, din comuna Peștișani, acolo unde au fost găsite unele dintre cele mai vechi oseminte umane din Europa
Toma Cuzin, în sezonul trei din Las Fierbinţi

Ce mesaj a transmis actorul Cuzin Toma care aduce un festival de film în comuna Peștișani

0
Festivalul de artă „Film în sat” debutează cu prima ediție în perioada 3-5 iunie, în...

Programul Festivalulului de Artă „Film în Sat“, adus de Toma Cuzin la el acasă, la Peștișani

0
        Festivalul de Artă „Film în Sat“ se va desfășura în localitatea Peștișani, în perioada 3-5...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!