Şi-a găsit sfârşitul în propriul autoturism, în câteva clipe!

0
15

A sfârşit chiar în maşina pe care o conducea! Este vorba de un târgujian în vârstă de 52 de ani care, ieri dimineaţă, a pierdut controlul volanului la autoturismul în care se afla şi a intrat într-un cap de pod. La faţa locului au ajuns şi echipaje ale pompierilor, pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Şoferul a fost resuscitat minute în şir, dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

accident-centura-1

Cornel Stoichiţoiu avea 52 de ani şi se întorcea de la serviciu, în momentul producerii tragediei. Victima tocmai ieşise din schimbul trei şi soţia acestuia spune că, cel mai probabil, bărbatul era obosit, motiv pentru care a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un cap de pod. „Venea de la serviciu. Era schimbul 3”, a spus soţia victimei. Membrii echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit pentru descarcerarea persoanei rămasă blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Accidentul s-a produs chiar la primele ore ale dimineţii pe Centura Municipiului Târgu-Jiu. „Am fost solicitaţi să intervenim în Municipiul Târgu-Jiu, pe şoseaua de centură, ca urmare a unui accident de circulaţie. La faţa locului, am deplasat un echipaj de descracerare şi un echipaj SMURD. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că în autovehiculul implicat în accident era o persoană de sex masculin. S-a trecut la operaţiunea de descarcerare a acesteia. A fost extrasă din autoturism şi resuscitată. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. În autovehicul era o singură persoană, aceasta fiind conucătorul maşinii”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Gorj.

accident-centura-2accident-centura-3

Bărbatul a fost resuscitat medici, dar în zadar. Omul deja decedase. „Pacientul este găsit în stop respirator, decedat, fără funcţii vitale, fără puls, fără respiraţie spontană, cu căi respiratorii obstrucţionate, posibil fractură de bază de craniu. Nu a existat nicio şansă deoarece era decedat de cel puţin 15 minute”, a spus medicul Ambulanţa Gorj, Raluca Ionescu. Din primele cercetării ale poliţiştilor, a reieşit faptul că şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a decedat”, a precizat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here