Acasa / Eveniment / I-a furat 15.300 de lei din maşina de serviciu! Hoţul a fost pus sub control judiciar

I-a furat 15.300 de lei din maşina de serviciu! Hoţul a fost pus sub control judiciar

În prima lună a acestui an, poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a profitat de neglijenţa unui angajat al unei societăţi comerciale, şi a furat din maşina de serviciu a acestuia peste 15.000 de lei. Zilele trecute, după ample verificări, făptuitorul a fost identificat. Acesta este din comuna Vladimir. După ce a fost prezentat procurorilor, faţă de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 40 zile.

Un tânăr de 26 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, a solicitat ajutorul oamenilor legii după ce a fost jefuit în plină stradă. Acesta se afla în timpul serviciului, moment în care, atunci când s-a dat jos să livreze un colet, o persoana necunoscută a profitat de faptul că acesta a lăsat portiera maşinii întredeschisă şi a intrat în autoturism, furând toţi banii pe care tânărul îi încasase în momentul respectiv.

,,La data de 18 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de un tânăr de 26 de ani, din localitate, angajat al unei societăți comerciale din Târgu-Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul de serviciu parcat pe raza localității, o sumă de bani provenită din încasări. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că autoturismul se afla parcat cu portierele în poziția închis-descuiat, iar din autoturism o persoană necunoscută a sustras suma de 15.300 lei, profitând de faptul că angajatul livra un colet şi lăsase uşile neasigurate”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

La câteva luni de la acest eveniment oamenii legii au reuşit să dea de urma hoţului. Acesta a fost pus sub control judiciar pentru 40 de zile.

,,La data de 11 mai a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiști, cu sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Gorj, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Vladimir, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, pentru care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și arestare preventivă al IPJ Gorj. La data de 12 mai a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 40 zile. Cercetările continuă în cadrul unui dosarul penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*