Încătuşat la audieri! A lăsat mai multe maşini fără acumulatori

0
44

Un tânăr de 25 de ani riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor, asta după ce a furat acumulatorii mai multor maşini din Peştişani. Tânărul a creat un prejudiciu de peste 2.000 de lei. În urma probelor adunate, oamenii legii l-au identificat imediat pe hoţ. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate, însă cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și a întregii activități infracționale a tânărului.

La doar 25 de ani, un tânăr din Peştişani, judeţul Gorj a devenit un expert în domeniul furtului. Pe parcursul a trei nopţi, acesta a reuşit să lase mai multe maşini fără acumulatori. Spre nefericirea lui, la aproximativ două zile de la comiterea infracţiunilor, oamenii legii au reuşit să dea de urma lui. Persoanele păgubite au primit înapoi acumulatorii. Atunci când a fost audiat, tânărul şi-a recunoscut fapta.

,,Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că în perioada 13-16 februarie 2018, persoane necunoscute i-au sustras doi acumulatori auto de la două autoutilitare ce erau parcate în apropierea locuinței, producându-i un prejudiciu de 600 lei. De asemenea, la data de 17 februarie a.c., Postul de Poliție Peștișani a fost sesizat de trei bărbați de 38, 47 și 49 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că în perioada 13-17 februarie 2018, persoane necunoscute au sustras 6 acumulatori auto de la autovehicule ce erau parcate în apropierea unei locuințe și în curtea unui depozit de pe raza localității, producând un prejudiciu de 1.600 de lei. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat autorul faptei, un tânăr de 25 de ani, din comuna Peștișani, care a sustras acumulatorii, iar ulterior a valorificat o parte dintre ei contra sumei de 250 de lei. Acumulatorii au fost recuperați și predați părților vătămate, iar cercetările continuă pentru satbilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și a întregii activități infracționale a tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here