12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Eveniment Încătuşată pentru înjunghierea soţului

Încătuşată pentru înjunghierea soţului

- Advertisement -

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Godineşti, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de soţie. Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, inculpata susţinând că partenerul său a bătut-o. Pentru a se apăra, aceasta a luat un cuţit şi l-a lovit în abdomen pe bărbat. După incident a fugit de la locul faptei, însă a fost prinsă şi încătuşată de poliţişti.

Operat de urgenţă

Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. Acesta se află în afara oricărui pericol, însă va rămâne internat până la recuperare. „Ne-a fost adus un pacient, cu o plagă înjunghiată, afirmativ prin agresiune, plagă înjunghiată în baza hemitorace stâng posterior. Era stabil hemodinamic, a fost preluat de Serviciul Chirurgie în vederea efectuării intervenţiei chirurgicale”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU Târgu-Jiu.

Scandalul a izbucnit la beţie

Constanţa Mutu, agresoarea, se ascundea în satul Pârâul de Vale după ce a încercat să îşi ucidă soţul. Imediat după ce a fost prinsă, femeia a fost încătuşată. „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări penale cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor, relativ la faptul că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2014, în localitatea Godineşti, sat Pârâul de Vale, persoana vătămată, de sex masculin, a fost înjunghiată cu un cuţit de către soţia sa, pe fondul unor relaţii conflictuale în familie, dar şi al consumului de alcool. Potrivit concluziilor preliminare efectuate de Serviciul de Medicină Legală Gorj, persoana vătămată prezintă mai multe leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţit şi au pus în primejdie viaţa acesteia”, a precizat Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

„M-a omorât cu bătaia!”

Agresoarea susţine că totul s-a petrecut într-un moment de furie. Soţul său ar fi fost beat şi a lovit-o, aceasta dorind să pună capăt suferinţei. „Nu am nicio vină, ne-am certat şi m-a omorât cu bătaia. Ne-am certat pentru că bea, era violent, degeaba îi spuneam să nu mai bea. Nu am dat cu absolut nimic, minte”, a spus Constanţa Mutu, agresoarea. Femeia riscă închisoarea de la 5 la 10 ani, dar şi un spor de pedeapsă pentru că a fugit de la faţa locului, după ce şi-a lovit soţul cu un cuţit.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente