Livezeanu junior, agresiv cu jurnaliștii. Este acuzat că a bătut doi bărbați

0
331

Răzvan Livezeanu, de 26 de ani,a fost reținut luni, 6 noiembrie, pentru că, împreună cu un prieten, Laurențiu Militaru, de 21 de ani, au bătut și amenințat doi bărbați.

Bătăile au avut în seara zilei de 30 octombrie. Primul scandal a avut loc într-o sală de culturism din Târgu Jiu. Cei doi au bătut un bărbat de 37 de ani, în urma unui conflict spontan, după care s-au deplasat în mall unde au mai lovit o persoană de 36 de ani. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul bătut în sala de culturism a primit certificat medico-legal de patru zile de îngrijiri medicale, iar celălalt de două zile de îngrijiri medicale.

Acuzat de vătămare corporală

Livezeanu junior și Laurențiu Militaru au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi au fost scoși, ieri, din arest pentru a fi prezentați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Răzvan Livezeanu a avut același comportament agresiv. „Pe mă-ta“ a fost răspunsul lui Livezeanu junior la întrebările jurnaliștilor. Acesta este acuzat de vătămare corporală și amenințare. Cei doi agresori au primit măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here