-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăEvenimentLucrări ilegale lângă Parcul de la Coloană

Lucrări ilegale lângă Parcul de la Coloană

Constructorul ce are în plan sa ridice un complex de locuințe în curtea fostei fabricii de confecții, amendat de Poliția Locală Târgu Jiu. În urma unor controale efectuate pe șantier, oficialii au transmis că în zona s-a acționat fără avizele necesare.

“În urma verificărilor efectuate pe terenul fostei fabrici de confecții din municipiul Târgu Jiu, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecție Mediu, Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au constatat că au fost executate atât lucrări de desființare, cât și lucrări de construire, fără a fi obținute autorizațiile prevăzute de lege.
În acest sens, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, au fost sesizate organele de cercetare penală, întrucât lucrările neautorizate au fost executate în zona construită protejată a Ansamblului Monumental “Calea Eroilor”.
De asemenea, a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 5000 lei, pentru amplasarea de mijloace de publicitate, fără a deține aviz temporar de publicitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 185/2013 Republicată, privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate, precum și ale H.C.L. nr. 682/2021 pentru aprobarea Regulamentului local privind avizarea și autorizarea mijloacelor de publicitate pe raza municipiului Târgu Jiu”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Vrea să atragă 10 milioane de euro pentru parcurile industriale

0
Conducerea Parcului Industrial din Bumbești Jiu face demersuri pentru atragerea de fonduri în valoare de...
Condescu: Energia eoliană, cel mai mare pericol economic

Centralele eoliene au scos CEO din schemă și pe ger

0
Complexul Energetic Oltenia nu mai este ce era pe vremuri în perioada de iarnă, când,...

CEO are concurență la parcurile fotovoltaice

0
Complexul Energetic Oltenia începe să aibă concurență în ceea ce privește investițiile în energie regenerabilă....

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!