Acasa / Eveniment / Minori filmați în timp ce făceau sex oral pentru un telefon mobil și două țigări! Poliția anchetează cazul

Minori filmați în timp ce făceau sex oral pentru un telefon mobil și două țigări! Poliția anchetează cazul

Unul dintre elevii de 11 ani de la Roșia de Amaradia care au făcut sex oral în atelierele liceului din localitate a fost preluat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj și internat într-un centru de specialitate. Băiatul își ducea existența într-un mediu impropriu, care, probabil, i-a influențat comportamentul.

Potrivit directorului liceului, băiatul trăieşte alături de tatăl său, după ce părinţii s-au despărţit. Copilul şi cu tatăl său locuiesc în casa unui unchi, care consumă băuturi alcoolice, iar agresiunile fizice erau la ordinea zilei. „Au mai venit cei de la Protecţia Copilului pentru a-l lua pe copil, dar tatăl a refuzat“, a precizat Ilona Tiţa, director al liceului din Roșia de Amaradia.

Şi celălalt elev din clasa a V-a provine dintr-o familie care se confruntă cu lipsuri materiale, mai ales că părinţii nu lucrează. Cei doi elevi „au avut mereu un comportament agresiv şi anormal. Erau mereu supravegheaţi de către cadrele didactice“, a mai adăugat directorul liceului din Roşia de Amaradia.

Îndemnați de trei elevi de clasa a VIII-a să facă sex oral

Doi elevi din clasa a V-a de la liceul din comuna Roşia de Amaradia au fost filmaţi, joi, 12 aprilie, de către un coleg cu trei ani mai mare în timp ce întreţineau relaţii sexuale orale.

Imaginile au fost trimise, apoi, altor elevi din şcoală şi unul dintre ei le-a postat pe un site de socializare. „Joi, în jurul orei 16:00, cei doi au chiulit de la ora de matematică şi s-au dus în spatele atelierelor şcolare. Acolo i-ar fi găsit trei elevi de clasa a VIII-a. Nu au fost constrânşi. Unul dintre cei doi elevi din clasa a V-a a mărturisit că un alt elev din clasa a VIII-a i-a promis că îi va da un telefon mobil şi două ţigări, dacă o să întreţină sau o să mimeze sexul oral“, a spus Ilona Tiţa, director al Liceului Tehnologic din Roşia de Amaradia. Elevii implicaţi în acest scandal sexual au vârste cuprinse între 11 şi 13 ani.
Oamenii legii s-au autosesizat şi a fost deschis un dosar penal pentru pornografie infantilă. „Au venit poliţiştii şi au ridicat telefoanele mobile. S-a deschis o anchetă“, a precizat Ilona Tiţa.

Cazul va fi analizat de Consiliul Profesoral

Conducerea unităţii de învăţământ s-a autosesizat şi a deschis o anchetă cu privire la cele întâmplate. „Se vor întruni Consiliul Clasei şi Consiliul Profesoral, care va lua o hotărâre cu privire la cele întâmplate. Este posibil ca elevilor implicaţi să li se scadă media la purtare la 4“, a declara Ilona Tiţa.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*