4.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăEvenimentMotrean reținut 24 de ore și pus sub control judiciar pentru lovire

Motrean reținut 24 de ore și pus sub control judiciar pentru lovire

Un bărbat din municipiul Motru a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, după ce a fost protagonistul unui scandal ce a avut loc în fața unui local public din localitate. Acesta a fost condus ulterior în fata procurorilor cu propuneri legale. Cei din urmă au hotărât ca scandalagiul să fie pus sub control judiciar pentru 30 de zile.

Bărbatul cercetat de polițiști este acuzat că la finalul lunii trecute a batut măr un alt bărbat, din aceeași localitate. Victima a ajuns la spital cu multiple leziuni, iar medicii au decis că acesta are nevoie de 6 zile de îngrijiri medicale.

,,Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 30 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Acesta, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., în timp ce se afla în faţa unui local public, din localitate, ar fi adresat ameninţări şi exercitat acte de violenţă asupra unui alt bărbat, de 33 de ani, din Motru, care a suferit leziuni, necesitând pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal eliberat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, fiind dispusă, faţă de acesta, luarea măsurii controlului judiciar pentru 30 zile.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -