Nuntă oprită de polițiștii locali într-un cartier din Târgu Jiu

0
19554

O nuntă a fost oprită, noaptea trecută, într-un cartier din municipiul Târgu Jiu de către un echipaj de la Poliția Locală.

Cetățenii au sesizat că nu se pot odihni din cauza muzicii și a gălăgiei. „În jurul orei 01:30, polițiștii locali au fost sesizați, prin intermediul unui apel telefonic la Dispeceratul instituției, cu privire la deranjul public provocat de muzica utilizată la intensitate mare pe strada Panduri, unde avea loc o nuntă, organizatorul acesteia fiind sancționat contravențional“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu Jiu.

12 amenzi aplicate într-o singură zi

De asemenea, în această dimineață, mai multe cabaline lăsate în liberate au fost depistate pe strada Narciselor. „În jurul orei 06:30 au fost depistate cabaline lăsate în libertate pe strada Narciselor, fiind anunțat în acest sens Serviciul Ecarisaj“, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

În total, au fost aplicate, într-o singură zi, 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.100 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, precum și pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here