Patru GORJENI prinși vânzând DROGURI de risc într-o parcare din București! Vezi cine este unul dintre ei

0
35

Patru tineri din Gorj au ajuns după gratii la Constanța după ce au fost prinși în flagrant vânzând droguri! Unul dintre cei arestați este Manix Lăcătușu, condamnat acum câțiva ani după ce a agresat un polițist, dar și alte persoane.

Patru GORJENI prinși vânzând DROGURI de risc într-o parcare din București! Vezi cine este unul dintre eiPolițiștii de combatere a criminalității organizate și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat peste 650 de grame de cannabis și 3,5 grame de hașiș de la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani. Cătălin Căprăroiu, Petrică Stan, Gheorghe Spiridon, Manix Lăcătușu și Dumitru Daniel Stănoiu au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv. Totul s-a întâmplat pe 26 noiembrie, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.—Serviciul Teritorial Constanța, au depistat în flagrant delict patru bărbați din județul Gorj și unul din Constanța, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani, despre care existau date că urmează să plaseze droguri de risc pe piața ilicită din Constanța. Acțiunea de prindere în flagrant a celor cinci persoane s-a finalizat într-o parcare din municipiul București, asupra acestora fiind găsită cantitatea de 651,9 de grame de cannabis și 3,5 grame hașiș, drogurile fiind introduse de către aceștia în țară din Italia. Cei în cauză (Cătălin Căprăroiu, Petrică Stan, Gheorghe Spiridon, Manix Lăcătușu și Dumitru Daniel Stănoiu) au fost reținuți, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc, pe numele acestora fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Ce a făcut Manix Lăcătușu în 2013

Patru GORJENI prinși vânzând DROGURI de risc într-o parcare din București! Vezi cine este unul dintre eiÎn toamna anului 2013, Manix Lăcătușu a fost implicat într-un scandal care a avut loc pe raza comunei Dănești. Ca să îl potolească pe tânărul pus pe scandal, polițiștii chemați la discotecă pentru a aplana scandalul, au fost nevoiți să tragă două focuri de avertizare în plan vertical. „(…) au continuat să provoace scandal, poliţiştii fiind ameninţaţi cu acte de violenţă. (…) L.M., de 34 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, s-a îndreptat spre cei doi poliţişti, având un corp dur în mână, ameninţându-i pe aceştia cu acte de violenţă. Întrucât suspectul a continuat să manifeste un comportament agresiv faţă de poliţişti, unul dintre aceştia l-a somat să se oprească, după care a executat două focuri de avertizare în plan vertical, cu armamentul din dotare. Ulterior acestei acţiuni suspecţii au fugit. (…) Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că doi suspecţi, respectiv L.M., de 34 ani şi S.O., de 29 ani, ar fi produs scandal public în incinta discotecii, tulburând ordinea şi liniştea publică şi de asemenea, ar fi lovit două persoane”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj. Ca urmare a acelui scndal, Manix Lăcătușu a primit și o condamnare cu suspendare și termen de încercare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here