3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăEvenimentPeste 200 de oi, moarte într-o râpă

Peste 200 de oi, moarte într-o râpă

Alertă într-o comună din Gorj, unde câteva sute de oi au fost găsite moarte într-o râpă. Localnicii s-au revoltat când au aflat ca primarul ceruse ca leşurile să fie acoperite cu pământ. La aproape două zile, după ce oile au căzut una peste alta în râpă, proprietara turmei s-a gândit să vină la faţa locului să vadă ce s-a întâmplat. Mioarele ar fi căzut în râpă, înghesuindu-se să se adape, după cum au declarat cei veniţi la faţa locului.

Localnicii din comuna Vladimir au cerut ajutorul primarului, când au descoperit în apropierea caselor câteva sute de oi moarte. Surprinzător sau nu, edilul a vrut să scape repede de problemă şi a trimis un buldozer să le acopere cu pământ. Mirosul insuportabil de cadavru se simţea de la câteva zeci de metri. Unul dintre ciobani şi proprietara turmei au venit abia, ieri, să vadă ce s-a întâmplat după ce au aflat că localnicii sunt supăraţi că de câteva zile, în zonă „abundă” un miros insuportabil. Ajunsă la faţa locului, proprietara nu a mai putut face nimic pentru miorele, care zăceau la pământ, una peste alta. Revoltător este faptul că paguba se ridică la peste o sută de mii de lei, aşa cum dealtfel a declarat însuşi proprietara turmei de oi. Pe de altă parte, aceasta s-ar putea alege şi cu o amendă usturătoare, pentru că nu a anunţat imediat Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor.

Moarte suspectă în localitatea Danești

0
Descoperire macabră într-o curte din localitatea Dănești. Oamenii legii anchetează moartea suspectă a unei femei,...

Gratuit la muzeul „Antipa”, pentru cine poartă nume de necuvântătoare

0
De Ziua Mondială a Animalelor, pe 4 octombrie, toţi vizitatorii care poartă numele unei vietăţi...

Educați să adopte și să nu schingiuiască animalele

0
Reprezentanții Direcției Județene pentru Protectia Animalelor Gorj împreună cu polițiștii gorjeni și oficialii unei asociații...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!