Acasa / Eveniment / Peste 370 de amenzi aplicate și 100 de permise ridicate de polițiști în weekend

Peste 370 de amenzi aplicate și 100 de permise ridicate de polițiști în weekend

În acest weekend, poliţiştii rutieri au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză sau conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate în această perioadă, pentru abateri la regimul rutier sunt de 373, din care 200 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în activităţi fiind angrenate 9 autospeciale de poliţie inscripţionate ce sunt dotate cu aparate video-radar și un pistol radar, 18 pentru centură de siguranță, 12 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 3 pentru alcool și 108 alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 108 permise de conducere, din care 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și au fost constatate 5 infracțiuni din care 4 la regimul rutier.

Un comentariu

  1. domnilor sefi ai politiei rutiere gorj, puneti politisti adevarati in intersectii mai ales in piata mare, nu acesti asa zisi politisti locali ca acestia mai rau incurca circulatia, stau la birfa cu diferiti cunoscuti, si daca le spui de o neregula spun ( ce vrei domnule sa fac )

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*