Petre Stăncioi, fostul patron de la Clubul FTE, şeful reţelei de hoţi!

1
73

stancioi-1Val de percheziţii, ieri, în Gorj, Vâlcea şi Mureş, la persoane care ar fi comis mai multe furturi pe raza judeţului Gorj. Percheziţiile au avut loc la domiciliile suspecţilor care au dat spargeri la casele avocaţilor din Leleşti, a familiei fostului primar din Rovinari, Dorin Filip sau afaceristului Bicheru. Principalul suspect, Petre Stăncioi, fost patron al unui club de noapte din Târgu-Jiu s-a trezit cu mascaţii peste el, ieri dimineaţă, la domiciliul din cartierul Primăverii. Prejudiciul creat este de peste 250 de mii de lei. După audieri, Petre Stăncioi au fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

retea-hoti-1retea-hoti-5

21 de percheziţii au fost făcute de oamenii legii, la primele ore ale zilei, la persoane bănuite de furturi din locuinţe. Descinderile au avut loc la domiciliile suspecţilor care au dat spargeri la casele avocaţilor din Leleşti, a familiei fostului primar din Rovinari, Dorin Filip sau afaceristului Bicheru. Principalul suspect, Petre Stăncioi, fost patron al clubului de noapte FTE din zona Plopilor a Municipiului Târgu-Jiu, locuieşte în cartierul Primăverii şi este cel care în 2001 a incendiat maşinile unor foşti şefi de poliţie din Târgu-Jiu. Hoţii au produs un prejudiciu de peste 250.000 de lei după ce au furat ceasuri din aur, bijuterii şi pietre preţioase. Acestea erau date mai departe spre comercializare, unor interpuşi din Vâlcea şi Mureş. Cei şase suspecţi au fost duşi la audieri, la sediul IPJ Gorj.

retea-hoti-4retea-hoti-3retea-hoti-2

 
 
 
 
 
 
 
 

Autoturism folosit la spargeri

Tot ieri, oamenii legii au luat de la domiciliul lui Petre Stăncioi, cu platforma, un autoturism VW Golf 3 pe care hoţii ar fi folosit-o, se pare, la spargeri. “La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj efectuează 21 de percheziţii domiciliare în judeţele Gorj, Vâlcea şi Mureş. Sunt vizate persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi pe raza judeţului Gorj. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, cei în cauză ar fi comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a localităţilor învecinate. Prejudiciul cauzat prin această activitate infracţională este de aproximativ 250.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Lucian Stroe. Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat percheziţii domiciliare la persoane din judeţele Gorj, Vâlcea şi Mureş, care ar fi comis mai multe furturi pe raza judeţului Gorj. Persoanele în cauză, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, ar fi comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a localităţilor învecinate. Poliţiştii au pus în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. Această acţiune este desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor inspectoratelor de poliţie Mureş şi Vâlcea şi a altor structuri din cadrul poliţiei Gorj.Cercetările continua pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here