Acasa / Eveniment / Poliţist filat de elevi! Tinerii l-au filmat chiar și la toaletă,apoi l-au denunțat

Poliţist filat de elevi! Tinerii l-au filmat chiar și la toaletă,apoi l-au denunțat

Mai mulţi elevi ai unui liceu din municipiul Târgu Jiu au filat, mai bine de o jumătate de ceas, un grup de poliţişti locali. Tinerii au dorit să se răzbune, după ce, în urmă cu o zi, o angajată a Poliţiei Locale i-a amendat deoarece au aruncat un chistoc pe spaţiul verde. Atunci când a văzut că poliţistul face aceeaşi greşeală, unul dintre tineri a început să îl tragă la răspundere. Uterior, acesta a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. După ce au ajuns la faţa locului, colegii poliţistului nu au avut de ales aşa că l-au amendat pe colegul lor cu … un avertisment scris.

Un grup de elevi a vrut să demonstreze că legile nu sunt pentru toată lumea, acestea fiind încălcate chiar de persoanele care ar trebui să fie un exemplu. Tinerii şi-au făcut un plan bine structurat. Aceştia au mers în Parcul Central, acolo unde, înainte cu o zi, fuseseră sancţionaţi de o poliţistă, deoarece au aruncat un chiştoc la voia întâmplării. Au stat aproape o jumătate de ceas pe băncile din parc, timp în care au filat poliţiştii locali care asigură paza operelor brâncuşiene. În momentul în care au văzut că unul dintre poliţişti îşi aprinde o ţigară, elevii au stat cu ochii aţintiţi pe omul legii pentru a vedea unde aruncă chiştocul. Cel mai îndrăzneţ dintre elevi a pornit telefonul mobil şi a surprins momentul în care poliţistul local aruncă restul de la ţigară chiar lângă un scaun din piatră. Supărat că pe oamenii legii nu îi sancţionează nimeni atunci când greşesc, tânărul a pus mâna pe telefon şi a solicitat ca un echipaj de poliţie să vină la faţa locului pentru a clarifica situaţia. În scurt timp, în Parcul Central au ajuns mai mulţi colegi de-ai pârâtului, care au fost nevoiţi să îl sancţioneze pe cel vinovat.

,,Joi după-amiaza, în jurul orei 12:30, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de un tânăr, prin apel la 112 despre faptul că a avut un conflict verbal cu un polițist local, în Parcul Central. Tânărul a sesizat faptul că a surprins polițistul local, în timp ce arunca, pe spațiul verde, un chiștoc de țigară, după ce anterior, fuseseră sancționați alți elevi, colegi de-ai apelantului, pentru același lucru. Polițistul local a fost sancționat de un agent de poliție, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, conform Legii 61/1991, cu avertisment scris”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*