2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăEvenimentPoliţiştii gorjeni, în acţiune!

Poliţiştii gorjeni, în acţiune!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au desfăşurat în zilele de 26 şi 27 februarie, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. 312 poliţişti au acţionat în acest sens pe raza judeţului Gorj. În urma acestor acţiuni, au fost aplicate sute de amenzi, cele mai multe fiind pentru şoferii care au călcat prea tare pedala de acceleraţie şi au depăşit viteza legală.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie. În urma activităţilor, au fost constatate 12 infracţiuni judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură.

Amendaţi pentru viteză

Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la peste 190.000 de lei şi au fost confiscaţi aproape 5 mc de material lemnos, fiind totodată indisponibilizate 2 mijloace de transport. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 151 de sancţiuni contravenţionale. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au fost aplicate 483 de amenzi, ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 6 pentru consum de alcool şi 164 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 25 de permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -