Proxenetul din minerit, șpăgi și femei pentru șefi

0
12

“Cine muncește ori îi prost, ori nu gândește”. Este replica bărbatului arestat în Gorj după ce a fost prins că asigura femei șefilor ca să nu se ducă la muncă. Mai mult, lăcătușul mecanic de la Complexul Energetic Oltenia vorbește în interceptările telefonice și despre suma de 100 de euro, cotizație lunară pentru șefi ca să stea acasă și să primească salariu. În tot acest timp, suspectul plasa tinere, unele chiar minore, pentru servicii sexuale pe litoral sau la șefi din Complexul Energetic Oltenia.

În convorbirea telefonică purtată la data de 19 aprilie 2013, la ora 22:07, când a fost apelat de un apropiat al său, Aristică Bejinaru spunea:

Bejinaru Aristică: „Băi băiatule, păi eu am terminat o facultate mă…Puteam să fiu șeful lui dacă vream…Și împingeam niște bani…Mă înțelegi? Da mie nu-mi place să…dai lui o sută de euro…sau două sute le iau prin vânt așa…ști? Și fără să mă stresez să stau pe acolo … Să mă plouă, să mă ningă… ști? Și să am proști sub ordine dacă vroiam. (neintiligibil) îi bine așa subțire să te vezi puțin la față. Ai… ai văzut vreun om bogat din muncă…te întreb?”.

Bărbat: „Niciodată”.

Bejinaru Aristică: „Păi munca este nevoia sărăciei. Cine muncește ori îi prost, ori nu gândește”.

Bărbat: „Bă să mi-o dai bă și mie s-o lovesc și eu pe aia brunețică de ai zis tu. ..Liliana…Iuliana”.

Bejinaru Aristică: „Iuliana Popescu?”

Bărbat: „Da!”

Bejinaru Aristică: „Da mă…da când ai veni…Când ai veni. Îi perversă femeia… am încercat…da îți fac eu manevră cumva. Îi perversă dă-o dracu…da e…senzații”.

SURSA: rechizitoriu

Anchetatorii au stabilit că, din anul 2010, acesta ar fi comis fapte de trafic de persoane şi proxenetism. O altă acuzație este că le-ar fi plasat şi unor șefi prostituate ca să-l ponteze când nu se prezenta la serviciu. Inculpat în același dosar este și prietenul său, Casian Bejat, arestat preventiv pentru complicitate la aceste fapte.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here