Reţinut după ce a profanat mormântul soacrei!

0
13

Un bărbat de 47 de ani, din Turceni, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat și profanare de morminte. El a fost dat pe mâna poliţiştilor de către socrul său care a anunțat că ginerele i-a sustras o bicicletă din curtea locuinţei, după ce anterior a provocat distrugeri la crucea din granit de la mormântul soţiei sale.

catusePotrivit poliţiştilor, între cei doi exista un conflict mai vechi. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că între cei doi exista o stare conflictuală mai veche, în prezent faţă de suspect fiind dispusă măsura controlului judiciar într-o altă cauză penală aflată pe rolul instanţei de judecată, acesta având şi interdicţia de a se apropia de persoana vătămată şi de locuinţa acestuia”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul nu s-a oprit să distrugă mormântul soacrei sale, ci a provocat distrugeri şi la alte monumente funerare. „În timpul cercetărilor poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 72 de ani, cu privire la faptul că suspectul ar fi provocat distrugeri şi la alte monumente funerare amplasate la mormintele aparţinătorilor din acelaşi cimitir. În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând ca în data de 17 august a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi profanare de morminte”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here