Acasa / Eveniment / Riscă să rămână paralizat după ce a căzut de pe schelă

Riscă să rămână paralizat după ce a căzut de pe schelă

Un muncitor, din Petroşani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la înălţime. În urma investigaţiilor medicale, medicii au decis să-l transfere cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din ţară. Inspectorii ITM Gorj au deschis o anchetă.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, lucra la o societate din Petroşani, dar care desfăşura lucrări de construcţie în localitatea Curtişoara. Într-o clipă, omul s-a prăbuşit la pământ de la o înălţime de patru metri. Imediat a fost adus la spital, unde medicii de la Urgenţe l-au supus mai multor investigaţii medicale. „Pacientul a fost adus cu un politraumatism prin cădere de la înălţime. A suferit un traumatism la coloană lombară, şi fracturi multiple. După cum se prezintă starea lui de sănătate, urmează să fie transferat la o lcinică de neurochirurgie“ a explicat medicul de la secţia urgenţe, Liliana Puiu Crăciun.

ITM Gorj a intrat pe fir

O echipă formată din inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a mers la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a întâmplat accidentul de muncă. „Este vorba despre un accident de muncă. Am fost sesizaţi despre faptul că la Curtişoara unde se efectuează nişte lucrări de construcţie, un muncitor care turna o centură la înălţime a căzut şi a fost transportat la spital. Este vorba despre o cădere de la o înălţime de patru metri, şi echipa noastră trebuie să afle împrejurările în care s-a întâmplat“ a declarat inspectorul şef al ITM Gorj, George Romanescu. Starea gravă în care se află muncitorul i-a determinat pe medici să-l transfere la o clinică de neurochirurgie din Bucureşti, pentru investigaţii medicale suplimentare. Ieri după-amiază, un elicopter a aterizat pe stadion pentru a prelua victima accidentului de muncă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*