2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăEvenimentS-a oprit cu maşina în stâlp

S-a oprit cu maşina în stâlp

Un adolescent în vârstă de 19, din Târgu-Jiu, şi-a distrus maşina la volanul căreia se afla, după ce a intrat într-un stâlp de troleu situat peste podul Jiului. În urma impactului, şoferul a scăpat nevătămat, însă autoturismul a fost în mare parte distrus.

Neatenţia sau neadaptarea vitezei la condiţiile de drum l-au trimis pe un adolescent de numai 19 ani direct într-un stâlp de troleu. S-a întâmplat aseară peste podul Jiului, cauza fiind, cel mai probabil, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, după cum susţin poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului. „Conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autovehiculul într-un stâlp de troleu. În urma impactului, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost sancţionat de către poliţiştii de la rutieră“, a declarat Daniel Ionuţ Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Oamenii legii l-au sancţionat pe şoferul neatent cu amendă în cuantum de 402 lei.

S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu

0
S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu, de Ziua României, 1 Decembrie. Anul acesta, butonul...

Ia cu altiță, intrată în patrimoniul UNESCO, de Ziua României

0
La cea de-a 17-a sesiune a Comitetului Interguvernamental al UNESCO pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial,...

Campionatul Național de Box, la Bălești. Sunt așteptați sute de sportivi

0
  „Suntem pregătiți și așteptăm acest moment. Suntem privilegiați să fim gazde pentru a doua oară...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!