Acasa / Eveniment / Și-a tăiat mâna cu fierăstrăul. Gheorghe Mitescu, victima unui accident casnic

Și-a tăiat mâna cu fierăstrăul. Gheorghe Mitescu, victima unui accident casnic

Fostul inspector general adjunct al ISJ Gorj, Gheorghe Mitescu, victima unui accident casnic. Profesorul a ajuns la spital după ce și-a tăiat mâna cu un fierăstrău. Transportat de urgență cu un elicopter SMURD la Craiova, medicii spun că prognosticul de salvare a mâinii rămâne rezervat, din cauza leziunilor extrem de grave.

Pacientul a suferit o secţiune cvasitotală de mână stângă, fiind transportat de la Spitalul din Novaci direct la Craiova. “Elicopterul SMURD va transporta un pacient cu secţiune cvasitotală de mână stângă, pe ruta Novaci-Craiova”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Pacient stabil, medici rezervați

Medicii de la Novaci au declarat că  la plecarea elicopterului SMURD starea de sănătate a pacientului era bună, însă, în ceea ce privește zona afectată existau anumite riscuri. „A făcut o secţiune cvasicompletă mână stângă, la nivelul metacardului, a fost redirecţionat către Spitalul de Urgenţă Craiova, la Chirurgie Plastică, în vederea recuperării, dacă se va putea. Era echilibrat din punct de vedere hemodinamic, nu a pus probleme de sănătate din alte puncte de vedere”, a declarat conducerea Spitalului din Novaci.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*