Şi-a bătut mama cu bestialitate! Agresorul a fost denunţat de fratele său

0
23

O femeie din Bengeşti Ciocadia a trecut prin chinuri groaznice zilele trecute. Aceasta a fost snopită în bătaie chiar de fiul său, care în momentul exercitării actelor de violenţă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fratele agresorului nu a mai suportat ţipetele mamei şi a anunţat organele de poliţie. Până să ajungă poliţia, agresorul de doar 23 de ani şi-a ameninţat cu moartea întreaga familie şi a distrus mai multe obiecte în jur. Acesta a fost imobilizat şi condus la audieri.

Un tânăr de 23 de ani din comuna Bengești Ciocadia, județul Gorj, a ajuns pentru 24 de ore în arest, după ce și-a bătut mama. Acesta a consumat o cantitate mai mare de alcool, după care a mers acasă şi a început să îi ia la rost pe ceilalţi membri ai familiei. Pentru că nu se înţelegea cu mama sa, tânărul a năpustit asupra ei, lovind-o în nenumărate rânduri. Ceilalţi membri ai familiei au sărit în ajutorul femeii, însă au fost şi ei ameninţaţi cu moartea. Văzând că nu pot să îl oprească, aceştia au decis să ceară ajutorul organelor de poliţie. Fratele mai mare a fost cel care a pus mâna pe telefon şi a apelat la 112. Până să ajungă poliţia, tânărul agresor a spart geamurile locuinţei şi mai multe obiecte din încăpere. În cele din urmă acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

,,Poliția Orașului Novaci a fost sesizată de un tânăr de 29 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, despre faptul că fratele său de 23 de ani a agresat-o fizic pe mama lor. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 23 de ani, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Bengești Ciocadia, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic pe mama sa de 48 de ani, provocându-i leziuni corporale, a distrus mai multe geamuri ale locuinței și a adresat amenințări cu moartea membrilor familiei. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, agresorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie condus în faţa procurorilor.

,,În baza probatoriului administrat în dosar, față de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de violență in familie, amenințare și distrugere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here