8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Eveniment "Spintecătorul" de la Bustuchin vrea pedeapsă mai mică

„Spintecătorul” de la Bustuchin vrea pedeapsă mai mică

- Advertisement -

Marius Magheru, tânărul de 22 de ani, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, după ce l-a înjunghiat în gât pe patronul unui bar din comuna Bustuchin, a atacat decizia judecătorilor de la Tribunalul Gorj. Agresorul vrea pedeapsă mai mică, așa că a formulat apel la Curtea de Apel Craiova. Termenul a fost stabilit pentru luna aprilie.

Tentativa de omor s-a petrecut în toamna anului trecut, mai exact în luna noiembrie. Atunci, Marius Magheru a pierdut la păcănele o sumă importantă de bani și a cerut patronului să îi returneze paguba. Pentru că acesta a refuzat, agresorul l-a înjunghiat în gât. Victima, Bogdan Alexie, domiciliat în Vâlcea, a fost la un pas să își piardă viața, fiind salvat de medici. După tentativa de crimă, agresorul a vrut să fugă din țară, dar părinții săi l-au convins să se predea.
Ulterior, Marius Magheru a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare de către magistrații Tribunalului Gorj. Magheru a pledat vinovat și a beneficiat de o reducere a pedepsei. „ (…) condamnă pe inculpatul Magheru Marius Cristian, fără antecedente penale, la: 3 (trei) ani şi 4 luni închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi h C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor împotriva persoanei vătămate Alexie Nicolae Bogdan. (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatului. În baza art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat, după rămânerea definitivă a sentinţei în vederea introducerii acestora în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj. Prin sentință, inculpatul este obligat să plătească daune morale victimei. Magheru va trebui să plătească și 20.000 lei patronului pe care l-a înjunghiat în gât.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente