Tată şi fiu, răniţi în urma unui accident rutier

0
11

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza pe raza localităţii Bustuchin. Un autoturism în care se afla un bărbat de 43 de ani, împreună cu fiul său minor de doar 14 ani, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, asta după ce bărbatul a pierdut controlul volanului. Deşi rănite uşor, cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Târgu Jiu, pentru ca organele abilitate să se asigure că nu au păţit nimic grav. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Viteza a fost cauza

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a făcut noi victime, duminică după-amiaza. Poliţiştii gorjeni au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Bustuchin, acolo unde a avut loc accidentul rutier. Bărbatul de 43 de ani care se afla la volanul maşinii a fost cel care a apelat, asta după ce autoturismul său a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Într-o curbă acesta apierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil.

Și-a pus fiul în pericol

Atât șoferul autoturismului, cât şi fiul său de doar 14 ani au fost răniţi uşor. Ulterior, tatăl şi fiul au fost transportați la spital, acolo unde au primit îngrijirile necesare. Oamenii legii anchetează cazul, urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier. Până la finalizarea anchetei, aceştia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dosar penal pentru vătămare corporală

,,Am fost solicitaţi să intervenim pe raza localităţii Bustuchin, acolo unde un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului au rezultat două victime, şoferul de 43 de ani şi un minor de 14 ani, răniţi uşor. În cauză a fost deschis dosar enal pentru vătămare corporală dinculpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here