Acasa / Eveniment / Taxi căzut într-un canal de colectare a apei pluviale. Două persoane au fost rănite

Taxi căzut într-un canal de colectare a apei pluviale. Două persoane au fost rănite

Un accident neobișnuit a avut loc, ieri după-masă, pe raza comunei Cătunele. O mașină de taxi a părăsit partea carosabilă și a „plonjat“ într-un canal pentru colectarea apei pluviale. Două persoane aflate în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 22 de ani,  din orașul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 108 Lupoaia, din direcția Cariera Motru – orașul Motru, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă,  plonjând într-un șanț de acumulare a apei pluviale. A rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unui bărbat, de 20 ani, din localitatea Florești, județul Mehedinți, pasager al autoturismului. Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Dosar penal

Din cauza stării de sănătate, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate  biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*