Taximetrist găsit mort

0
7

Un târgujian de 61 de ani a sfârşit într-un mod suspect. Acesta a fost găsit decedat în maşina de taxi a unui coleg, chiar în faţa Primăriei Târgu-Jiu. Cei doi veniseră la instituţie pentru a ridica autorizaţiile de transport în regim taxi, însă bărbatul a murit înainte de întoarcerea colegului său în autovehicul.

Mort în câteva minute

Imediat ce a ajuns în maşină şi a constatat că bărbatul nu mai are semne vitale, colegul decedatului a sunat la 112 pentru a cere ajutor. „Am venit cu domnul Dan la primărie, pentru că el renunța la taxi, nu mai voia să fie taximetrist. Am mers la primărie și am semnat actele, dânsul a mers la maşină şi când m-am dus eu, l-am găsit mort. Cred că obosise, o fi fost bolnav, dar nu s-a plâns, cel puţin nu la mine. L-am găsit mort în maşină, săracul de el! Lucra de mulţi ani pe taxi, voia să se lase. Avea o fată, aşa ştiu eu!”, declarat Marcel Ciulavu, colegul taximetristului mort.

Medicii au constatat decesul

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. „S-a constatat că persoana decedase în maşină, a fost un bărbat de 61 de ani care s-a dus să ia o autorizaţie de la primărie. El a rămas în maşină, nu conducea, a mers cu un coleg. Când colegul său s-a întors în maşină, acesta era decedat. Când ambulanţa a ajuns la faţa locului, persoana era deja decedată, motiv pentru care au fost anunţate organele abilitate ale statului pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului. Noi nu cunoaştem dacă era cunoscut cu afecţiuni medicale, însă acest lucru va fi descoperit la necropsie, cadavrul fiind ridicat de Medicina Legală”, a declarat Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj.

Anchetă pentru moarte suspectă

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Aceasta va stabili dacă bărbatul a decedat din cauze medicale, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace, sau dacă moartea a survenit din alte motive. Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here