Acasa / Eveniment / Tomescu rămâne director la DADR

Drăguşin nu a trecut examenul,

Tomescu rămâne director la DADR

După un întreg scandal la Direcţia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, nici unul dintre cei doi candidaţi nu a reuşit să obţină notă suficient de mare la concursul organizat la sfârşitul acestei săptămâni. Virgil Drăguşin, fostul director al instituţiei, a declarat că poate aceasta a fost valoarea lucrării pe care a făcut-o şi că nu va mai participa şi la concursul următor.

Virgil Drăguşin a participat la examenul pentru obţinerea funcţiei de director al Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, contracandidatul său fiind Ion Popescu. Nici unul dintre ei nu a reuşit, însă, să obţină notă peste 7. „Nu am obţinut notă de trecere. Poate că asta a fost valoarea lucrării pe care am făcut-o. Nu voi mai încerca să obţin postul pentru că nu mi-am făcut o ţintă din asta”, a declarat fostul director al instituţiei. în cazul de faţă, Aurel Tomescu rămâne, în continuare, la conducerea direcţiei, până la organizarea unui nou concurs. Despre conflictul dintre Tomescu şi Drăguşin, acesta din urmă spune că nu trebuia să se întâmple aşa ceva. „Cred că ce s-a întâmplat acum trei săptămâni nu ar trebui să se întâmple în nici o instituţie. Nu vreau să declar mai mult, am păreri personale despre tot ce s-a întâmplat, dar s-a terminat. Nu mai încerc şi la concursul următor”, a mai spus Drăguşin.

2 comentarii

  1. de prost ce esti ,nu mai incerci

  2. Ce sa spun a mai pierdut si Dragusin inca odata? Pe ,me ,a imtriga faptul ca PDL merge pe mana incompetentului POPESCU , o nulitate profesionala?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*