Acasa / Eveniment / Tragedie într-o familie din Gorj: doi soți și o rudă și-au pierdut viața într-un accident de circulație

Tragedie într-o familie din Gorj: doi soți și o rudă și-au pierdut viața într-un accident de circulație

Trei gorjeni și-au pierdut viața. Sâmbătă, 10 august, în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc pe DN 67, în județul Vâlcea, între localitățile Milostea și Slătioara. Şoferul unui autoturism Dacia s-a angajat într-o depăşire neregulamentară și s-a izbit de o altă mașină care circula regulaemntar pe sensul opus.

Toate persoanele care şi-au pierdut viaţa se aflau în autoturismul Dacia. Este vorba de un cuplu din judeţul Gorj, de 58 şi respectiv 53 de ani şi o femeie de 48 de ani, care se afla pe bancheta din spate, tot din Gorj. În afara acestora au mai existat încă două persoane rănite, din cea de-a doua maşină, un bărbat avea unele zgârieturi şi a refuzat transportul la spital, iar o femeie prezenta o contuzie toracică, care a fost preluată de ambulanţă și transportată la Centrul de Primiri Urgenţă al Spitalului Horezu.

Unul dintre cele mai grave accidente

Traficul pe DN 67, în zona Slătioara – Vâlcea, a fost blocat pentru mai bine de două ore în urma acestui accident. Este unul dintre cele mai grave accidente de circulaţie produse în ultimii ani pe această arteră.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*