Acasa / Eveniment / Un nou scandal pe Centura Ocolitoare a Municipiului! Vezi ce s-a întâmplat

Un nou scandal pe Centura Ocolitoare a Municipiului! Vezi ce s-a întâmplat

IMG_3839Un alt scandal a avut loc ieri în zona unde se desfăşoară lucrări pentru construirea noii variante ocolitoare a municipiului. Proprietarul unui teren s-a aşezat în faţa excavatoarelor şi nu le-a permis angajaţilor care se ocupă de lucruri accesul în zonă, deoarece, spune el, nu a fost despăgubit.

IMG_3840Bărbatul este proprietarul unui teren de 20.000 de mp şi susţine că nu a primit niciun ban în urma exproprierii. „Nu ştiu despre sumă este vorba, nu ştiu despre ce evaluări au făcut, nu ştiu ce proiect au aici! Deşi există legi, există Constituţia României şi alte legi de expropriere care le interzic să pătrundă până la o justă şi prealabilă despăgubire. Cu toate aceste, vin şi mă ameninţă cu plângere penale că eu mă opun. Păi eu mă opun la săvârşirea unor fapte ilegale din partea lor”, a declarat Ion Dodescu.

IMG_3841Pe de altă parte, reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale susţin că în cauză a fost emisă o hotărâre judecătorească, document prin care se arată că lucrările pe terenul lui pot fi continuate. „Conform Legii 255, procedurile merg în paralel. Decizia de expropriere a fost emistă în 2014. Terenurile au intrat în patrimoniul statului odată cu intabularea culoarului de expropriere realizată de către OCPI Gorj. S-a făcut această punere în posesie către statul român conform legii. Acest proprietar nu ne-a permis intrarea pe teren. A mai avut o executare silită pe care a contestat-o în instanţă şi a câştigat-o cu un viciu de procedură. S-a refăcut această executare care a fost aprobată de către instanţă. În decembrie 2016 am venit cu executorul, ne-a pus în posesie, avem procesul verbal de punere în posesie. Dumnealui în continuare nu permite accesul pe teren, angajaţilor firmei care face lucrări de relocare utilităţi”, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

În cele din urmă, bărbatul a ajuns la sediul Poliţiei, pentru a da o declaraţie în acest sens.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*