VIDEO! Anchetă la IPJ Gorj! Un polițist a rămas fără permis după ce a fost filmat încălcând legea

0
9

Normele de circulație nu sunt făcute pentru toată lumea! O demonstrează chiar un echipaj de poliție din Rovinari, care reușește, în doar câteva minute, să încalce două prevederi esențiale ale Codului rutier. În urma acestor fapte, șefii IPJ Gorj au deschis o anchetă.

Un șofer gorjean a surprins încă un episod ce nu le face deloc cinste posesorilor de epoleți din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Mașina unui echipaj a fost filmată chiar în centrul orașului Rovinari, în timp ce șoferul nu acorda prioritate unor pietoni deja angajați în traversare, prin loc marcat corespunzător, așa cum cere legea. Și pentru ca tabloul să fie complet, oamenii legii, grăbiți din fire și convinși că regulile de circulație se aplică doar șoferilor de rând, au făcut mai apoi slalom printre limitatoarele de viteză montate la trecerile de pietoni, depășind astfel linia continuă. Întreg momentul a fost filmat și postat de un șofer pe o rețea de socializare. Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit virale și au atras un nou val de antipatie din partea celorlalți șoferi.

Filmulețul cu pricina a fost vizionat atent și de șefii Inspectoratului Județean de Poliție, care, sătui ca imaginea instituției să fie terfelită de unii dintre agenții de poliție, au dispus să se ia măsuri cu cel vinovat. „Conducerea IPJ a luat act de imaginile prezentate în media și a dispus efectuarea de verificări. Polițistului vinovat i s-a aplicat o amendă contravențională în valoare de 580 de lei și s-a dispus suspendarea permisul șoferului pentru 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt Andrei Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here