VIDEO! Incendiu la fabrica de confecţii din Târgu Jiu

0
121

Un incendiu a izbucnit, ieri la amiază, la fabrica de confecţii din Târgu Jiu. Peste 100 de angajate au fost trimise acasă mai devreme din cauza focului care a izbucnit la ultimul etaj al clădirii în care îşi desfăşurau activitatea.

Focul a pornit de la câteva umeraşe din plastic. Câţiva angajaţi care efectuau unele lucrări de reparaţii au tăiat o ţeavă, iar scânteile au aprins imediat materialele. Intervenţia pompierilor a fost dificilă, dar și periculoasă, pentru că, în clădire, se aflau două butelii şi două tuburi de oxigen de care salvatorii nu știau și exista riscul ca acestea să explodeze. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu. „Promptitudinea cu care au intervenit pompierii a făcut ca incendiul să nu degenereze și să nu se producă explozii. Au ars materiale combustibile depozitate într-o încăpere de aproximativ 200 metri pătrați. Cauza probabila este «Focul deschis în spații închise». Câțiva angajați au folosit aparate de sudura în încăpere”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

A fost întreruptă energia electrică

Cele peste 100 de femei care îşi desfăşurau activitatea în clădire au plecat acasă cu trei ore mai devreme, pentru că a fost întreruptă energia electrică. Imobilul aparţine unei societăţi aflate în faliment, iar lichidatorul judiciar a fost cel care a dispus lucrările de reparaţii.

 
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here