Vitezomanul Dian Popescu, lăsat pieton

0
13

Senatorul Dian Popescu a rămas pieton. Decizia a fost luată de magistraţii de la Tribunalul Gorj care au hotărât să respingă apelul formulat de politicianul vitezoman privind procesul în care se judecă pentru permisul de conducere, după ce a fost prins de radar cu o viteză de 108 km/h.

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au decis ieri ca senatorul să rămână pieton, astfel că au respins apelul formulat de Dian Popescu, sentinţa fiind definitivă. „Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică”, au decis magistraţii de la Tribunalul Gorj. Dian Popescu a fost prins de radar cu 108 km la oră, la finele anului 2013, pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, în localitatea Bălceşti. Poliţiştii au decis atunci să îi suspende acestuia permisul pe o perioadă de 90 de zile şi să îl amendeze cu 720 de lei. Politicianul a contestat la Judecătoria Novaci sancţiunea, astfel că i-a fost returnat permisul. Totuşi, în luna mai 2014, instanţa a respins acţiunea lui Dian Popescu, iar acesta a formulat apel la Tribunalul Gorj. Nici aici nu a avut câştig de cauză, urmând să rămână pieton.

În luna septembrie a anului 2013, senatorul vitezoman a mai fost prins de radar la Vâlcea, atunci având 107 km/h. Dian Popescu a cerut la acel moment anularea procesului de contravenţie, iar instanţa a dat răspuns favorabil. Poliţiştii din Vâlcea nu au mai formulat apel, iar senatorul Dian Popescu a rămas şofer cu acte în regulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here