Donație importantă făcută Secției Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu unde sunt tratați bolnavii de COVID-19

0
318

Un aparat mobil de ventilație a fost pus în funcțiune luni, 3 august, la Sectia de Boli Infecțioase-Secția ATI-Covid din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu.

„Sistemul de ventilație donat unității medicale este un aparat mobil de ventilatie-terapie intensiva EVE IN dotat cu baterie de capacitate mare și poate fi folosit pentru deplasările intraspitalicești ale pacienților aflați în tratament. Valoare unui aparat este de 214.191 de lei.

Aparatul mobil de ventilatie EVE IN a fost sponsorizat și donat Filialei Gorj a Societatii Naționale de Cruce Rosie din Romania de către societatea ATLAS MEDICAL-ATLAS SPORT SRL din Tg-Mureș cărora le mulțumim pentru gestul de umanitate și solidaritate dovedită în aceasta perioadă. Sper ca acest ventilator mecanic sa fie folositor tuturor oamenilor care vor avea nevoie de el și personal le doresc multă sănătate atât persoanelor diagnosticate cu Covid-19, cât și personalului medical și administrativ din linia întâi!“, a transmis Marius Vlaicu, președintele filialei Gorj a Crucii Roșii. Acesta a fost bolnav de COVID-19 și a fost internat în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here