0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăAdministratieA doua tură de distribuire a locurilor de parcare din Târgu...

A doua tură de distribuire a locurilor de parcare din Târgu Jiu

Autoritățile din Târgu Jiu analizează cererile locatarilor care nu au prins un loc de parcare de reședință. În cadrul celei de-a doua etape de repartizare, vor fi încheiate contracte și cu cetățenii care își doresc un al doilea loc de parcare.

Situația de la fața locului este analizată de asociațiile de proprietari. Sunt zone unde nu mai există spații disponibile, ba chiar nu a fost acoperită cererea existentă. Din primele date, autoritățile au declarat că mai există disponibilitate pentru spatiile trasate în zona de nord a orașului. Regulamentul după care funcționează parcările din Târgu Jiu prevede că cea de-a doua etapă de distribuire să înceapă la 1 iulie. Sunt în așteptare câteva sute de cereri, unele pentru un al doilea loc de parcare.

” Urmează o altă perioadă, după data de 30 iunie, după perioada în care se finalizează procesul de încheiere a tuturor contractelor care au funcționat și în trecut. Vom analiza fiecare cartier în parte, pentru a găsi posibilitatea alocării unui nou loc de parcare și celor ce nu au avut un loc de parcare în trecut. Facem o analiză individuală pe fiecare cartier, împreună cu asociațiile de proprietari și ne dorim ca, în Târgu Jiu, să alocăm minim un loc de parcare pentru fiecare cetățean. Suntem cu adiționarea vechilor contracte pe ultima sută de metri”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

CSM Târgu Jiu a fost învinsă de CSU Sibiu. Cu cine se bate pentru evitarea retrogradării

0
Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat, sâmbătă, 28 ianuarie, pe terenul...

VIDEO Tânăr înjunghiat într-un cartier din Târgu Jiu

0
Un tânăr a fost înjunghiat într-un cartier din Târgu Jiu, pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Făptașul...

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu întâlnește CSU Sibiu. Meciul va fi televizat

0
Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, 28 ianuarie, în deplasare, formația CSU...

3 COMENTARII

  1. Vorbe goale, pe str Corneliu Bordei sunt familii care au deja două locuri de parcare.Locurile au fost date după sistemul PCR.Primarul doar amăgește electoratul in speranța că va fi reales.

  2. Dacă in timp se muta un locatar nou care vine cu masina sau unul vechi își cumpără mașină ar trebuii ca cel care a primit al doilea loc sa ii fie luat! Contractul ptr locul doi sa fie făcut sa poată fi recuperat de primărie la orice ora ptr a fi dat ca prim loc de parcare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!