Acasa / Headlines / Acelaşi scenariu de sinucidere ca în cazul Ralucăi Drăguşin!?

Un alt elev s-a sinucis

Acelaşi scenariu de sinucidere ca în cazul Ralucăi Drăguşin!?

Un alt elev de la un liceu din Târgu-Jiu şi-a pus capăt zilelor vineri, aruncându-se în apa Jiului, cu un ghiozdan plin cu pietre, atârnat în jurul gâtului. Modalitatea de sinucidere este izbitor de asemănătoare cu cea a elevei Raluca Drăguşin, care a fost găsită în urmă cu o săptămână înecată în Jiu, având în spate, la fel, un ghiozdan plin cu bolovani.

Adolescentul, elev în clasa a IX, a dispărut încă de duminică, iar vineri, în jurul prânzului, a fost văzut plutind pe apa Jiului. Un biciclist a zărit trupul pe apă şi a sunat la 112. Pompierii militari au scos cadavrul din apă, iar un coleg de clasă l-a recunoscut pe Mihai Zahariuc, elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. Nimeni nu ştie însă ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor, însă directorul şcolii crede că s-a inspirat după modelul elevei eminente Raluca Drăguşin, al cărei caz a fost pe larg mediatizat. Trupul elevului a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor, care cu stupoare au constatat că băiatul avea în spate un ghiozdan plin cu bolovani. După ce cadavrul a fost recunoscut de un coleg de clasă al elevului, medicina legală l-a preluat pentru ca medicii să afle cauza morţii.

Suspiciuni, demontate de necropsie

Modalitatea prin care adolescentul a ales să-şi pună capăt zilelor, a trezit suspiciuni, însă varianta unei crime a fost spulberată, odată cu efectuarea necropsiei. Astfel, medicii legişti au demontat ideea că adolescentul ar fi fost cumva ucis, mergându-se pe varianta sinuciderii clare. Şi asta pentru că la necropsie, medicii nu au găsit urme de violenţă pe corp. Potrivit cunoscuţilor, adolescentul a trecut cu greu peste trauma suferită, după pierderea mamei sale, care s-a stins din viaţă în urmă cu aproximativ doi ani. Acesta ar fi, după părerea apropiaţilor săi, motivul principal, care l-a împins la un gest necugetat. Anchetatorii sunt însă cei care vor trebui să desluşească misterul morţii, la vârsta de 16 ani, a elevului înecat în Jiu. Tatăl adolescentului va ridica astăzi trupul fiului său de la morgă, pentru a-l înmormânta creştineşte.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*