3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăHeadlinesBodyguard-ul actorului Patrick Swayze, prezent la un concurs de bătaie

Bodyguard-ul actorului Patrick Swayze, prezent la un concurs de bătaie

La Târgu-Jiu, ieri, au avut loc preliminariile Campionatului Naţional de Thai Kick Boxing, loc unde i-a reunit pe 68 de participanţi din diferite colţuri ale ţării. Printre cei aflaţi pe margine s-a aflat şi un tânăr, care în urmă cu câţiva ani a avut grijă de securitatea unor artişti renumiţi din străinătate.

Manuel Grigore, de 39 de ani, din Reşiţa este antrenorul a doi tineri cu care a venit să lupte la Târgu-Jiu. Manuel Grigore a fost gardă de crop pentru renumiţi artişti din lumea filmului şi a jucat chiar şi în câteva filme. Printre artiştii pe care i-a păzit se numără şi regretatul Patrick Swayze, Tom Hanks, dar a apărat şi câţiva cântăreţi de renume, precum şi pe fiul preşedintelui Berlusconi. „În anul 2001 am plecat din ţară la Roma. Acolo am făcut pregătire timp de doi ani şi apoi am intrat în echipa de securitate pentru actorii sau oameni importanţi care veneau la Roma. A fost o experienţă minunată să am grijă de aceşti oameni cunoscuţi”, a povestit antrenorul Manuel Grigore.

S-a întors în ţară şi este funcţionar la primărie

Experienţa trăită în străinătate i-a fost de ajuns românului, care a preferat să se întoarcă acasă. Acum este antrenor, şi în acelaşi timp şi funcţionar la Primăria din Reşiţa. „La acest concurs nu am venit să lupt. Am venit cu doi elevi ai mei, cu care sper să ajung în finală. Eu sunt foarte răcit, şi din acest motiv nu am intrat în ring”, a mai spus garda de corp a actorilor. Preliminariile campionatului au adus la Târgu-Jiu, 68 de concurenţi din diferite judeţe ale ţării. Organizatorul concursului, jandarmul, Gabi Voicu îşi are şi el elevii săi la concurs: „Avem concurenţi veniţi din Reşiţa, Târgu-Jiu, Strehaia, Cluj, Ploieşti, Arad şi Severin. Concursul de la Târgu-Jiu este parte din cadrul Federaţiei Române de Unifight. Câştigătorii acestui concurs vor participa la Campionatul Naţional care va avea loc la Timişoara”, a declarat organizatorul concursului de la Târgu-Jiu, Gabi Voicu.

MISS și MISTER BOBOC la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”

0
Elevii Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” desemnează titlurile de MISS și MISTER BOBOC 2022. Luni 28...

Promovări la DGASPC

0
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează, la final de an, o...
Maria Lătăreţu

Festivalul „Maria Lătărețu”, la cea de-a XXVII-a ediție

0
Se reia organizarea Festivalului Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu”, ajuns, în acest an, la ediția...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!