10 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăHeadlinesCopilul din Ionești care suferă de cancer osos la picior are nevoie...

Copilul din Ionești care suferă de cancer osos la picior are nevoie de sprijin pentru a continua tratamentul în Turcia

Răzvan, copilul în vârstă de 11 ani, din comuna Ionești, care suferă de cancer osos la picior, se tratează de aproximativ două săptămâni la clinica din Turcia. Acesta este însoțit de tatăl său, Florin Dumitrescu, care a transmis un mesaj pe Facebook:

„Ne aflăm în Turcia pentru un tratament. Am plătit în mare parte din tratament, din cele 10 săptămâni, din care am făcut doar o săptămână și jumătate. În continuare sperăm să avem rezultate bune. Băiețelul este încrezător. Vă mulțumi pentru sprijinul acordat și sperăm să ne vedem cu bine“.

Și Răzvan le-a spus câteva cuvinte celor de acasă, care l-au susținut: „Sperăm să ne ajutați în continuare“.

Costurile se ridică la aproximativ 70.000 de dolari

Răzvan a fost internat în Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu din București, iar medicii de aici au spus familiei că se va ajunge la amputare. Medicii unei clinici din Turcia au promis că-i pot salva piciorul copilului, dar costurile se ridică la aproximativ 70.000 de dolari. Au fost organizate campanii de strângere de fonduri cu ajutorul elevilor de la școală, colegii lui Răzvan, profesori, autorități locale și asociații. Un parlamentar PNL a donat indemnizația sa pentru Răzvan.

„La clinica din Turcia ni s-a promis că piciorul va fi salvat. Se va încerca cu tratament, inițial, după care se va trece o operație, fiind posibil să i se introducă o tijă ca să-i salveze piciorul“, a spus tatăl copilului.

Acesta a povestit cum a apărut boala: „Nu știu cum a apărut. Copilul ne-a povestit că durerile au apărut când venea de la joacă. Mi-a arătat că are o umflătură și am încercat cu unguent, dar nu a trecut. În urmă cu două săptămâni, a fost internat în spital. Noaptea avea dureri mari și nu se putea odihni“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -