Dragnea: ”Mai rău și mai toxic decât Băsescu”

0
35

Prezent la Tg-Jiu cu ocazia Conferinței de alegeri în cadul PSD Gorj, Liviu Dragnea a transmis celor prezenți și opinia sa despre președintele Klaus Iohannis. Acesta l-a catalogat ca fiind mai rău şi mai toxic decât Băsesc: „Nu am crezut că va fi un om, un preşedinte mai toxic şi ai rău decât Băsescu. (…) Dar acest om (n.r. – Iohannis) n-a făcut până astăzi în patru ani şi ceva de mandat un singur lucru bun pentru aceasta ţară. A dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mintit, a vorbit de rău această ţară, a dezinformat instituţiile europene, a susţinut, a protejat şi protejează acest sistem ocult care se numeşte statul subteran, pentru că acest sistem l-a ajutat cu cele peste 40 şi ceva de dosare penale, cu acele case furate”.

El a susţinut că Iohannis a avut două obiective majore, pe care i le-a spus liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, exact a doua zi după alegeri, când a încercat să-l convingă să nu mai faca alianţă cu PSD: ”război total cu PSD şi blocarea guvernării”.

„Şi asta a făcut doi ani şi jumătate, cu toate instituţiile de represiune pe care le coordonează. (…) România n-are nici măcar şeful Armatei, pentru că nu vrea Iohannis  – e ceva fără precedent într-un stat membru NATO. Orice are de gând să sacrifice pentru a-şi atinge un obiectiv – încă un mandat”, a susţinut preşedintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here